miercuri, 22 martie 2017

Lenjeriile din microfibra au un aspect ideal

Pentru ca dormitorul nostru sa fie unul cu adevarat primitor, exista o multime de solutii din care putem alege, iar una dintre ele este optarea pentru lenjeriile de pat adecvate. Se gasesc modele pentru toate gusturile, cu diferite desene imprimate, ideale pentru copii, dar si variante simple, clasice, traditionale, care sa fie pe gustul adultilor. In schimb, oricare ar fi modelul, este esential ca acestea sa fie din microfibra, deoarece materialul este unul prietenos din mai multe puncte de vedere si asigura un somn cu adevarat odihnitor.

Solutia potrivita

Totusi, putine persoane au timp liber destul incat sa isi permita sa petreaca cateva ore prin magazine pentru a gasi lenjerii de pat din microfibra care sa se potriveasca in propriul dormitor. Insa Casa New Concept vine in ajutorul tuturor celor aflati permanent pe fuga, cu un magazin online bine structurat, unde sa fie de ajuns cateva minute pentru a gasi produsul preferat. Mai mult, fiecare dintre acestea dispun de mai multe imagini, pentru a fi mai usor sa se ia cea mai buna decizie.

Aspect ideal

Aceste lenjerii de pat din microfibra nu numai ca arata grozav si se pot adapta de minune la orice dormitor, insa sunt si practice, mentin caldura in cursul iernii, dar sunt racoroase vara, atunci cand este nevoie. De asemenea, sunt si foarte usor de intretinut, iar toate regulile esentiale sunt mentionate pe ambalaj, pentru a fi mult mai usor pentru clienti. Astfel, se recomanda evitarea detergentilor ce contin substante chimice, pentru a proteja cat mai bine fibrele si pentru a prelungi durata de viata a lenjeriilor.


Casa New Concept le comercializeaza la preturi accesibile pentru toate buzunarele, iar periodic propun diferite oferte si promotii. Nu in ultimul rand, cei care comanda produse in valoare de minim 399 de lei, se vor bucura de transport gratuit prin curier. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu