miercuri, 1 martie 2017

Ceasurile smartwatch sunt un gadget la mare cautare

Traim intr-o era in care tehnologia se dezvolta de la o zi la alta si periodic apar noi solutii menite sa ne usureze viata, iar unul dintre cele mai importante aspecte este faptul ca acestea sunt disponibile si publicului larg la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Asadar, atunci cand au aparut primele ceasuri smartwatch, probabil ca putini se gandeau ca isi permit sa achizitioneze un astfel de gadget, dar iata ca in ziua de azi, exista o multime de modele, iar tarifele incep de la 60 de lei si pot depasi 2.000 de lei, pentru cele mai moderne.

Accesibilitate

In schimb, cei interesati de un astfel de dispozitiv trebuie sa stie ca ceasurile smartwatch indeplinesc, in principal, aceleasi functii de baza, iar conform necesitatilor, preferintelor si asteptarilor, se poate alege cel mai grozav model. Majoritatea gadgeturilor din aceasta categorie se conecteaza prin Bluetooth la smartphone, pentru a functiona in armonie cu telefonul inteligent, iar pe aceasta cale se usureaza multe activitati, intrucat apelurile pot fi preluate sau mesajele pot fi citite direct de la incheietura mainii.

Ideal la volan

Aceste ceasuri smartwatch sunt ideale pentru soferi, care nu mai au nevoie de o casca Bluetooth obisnuita, ci pot vorbi direct de la incheietura mainii cu ajutorul microfonului si speaker-ului incorporat, care fac ca orice apel sa fie foarte comod.

Functii principale

Foarte practice si usor de folosit, in functie de model, aceste smartwatch-uri dispun de baterii de circa 400 mAh, ceea ce se traduce printr-o autonomie de cateva zile, mai mult decat suficienta pentru cei mai multi dintre noi. In plus, acestea dispun de diferite functii, incepand de la o agenda cu contacte, la pedometru, calendar, galerie sau camera foto, muzica, cronometru, termometru, monitorizarea somnului si nu numai, fiind compatibile atat cu sistemul de operare Android, cat si cu iOs.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu