marți, 4 aprilie 2017

Ce probleme descoperim in cadrul unui audit seo

Identitatea in mediul online este importanta pentru orice companie care isi doreste sa evolueze, sa se bucure de mai multa popularitate si de atragerea a numerosi clienti. Intotdeauna se gasesc cele mai bune si mai eficiente solutii, in functie de situatia prezentata, iar printre astea se numara si audio SEO gratuit, prin intermediul caruia vor fi aflate cateva aspecte esentiale cu privire la site-urile clientilor, pentru a putea face un plan general. Totusi, unealta aduce mai multe avantaje, iar printre acestea se numara:

Avantaje

Printre primele lucruri identificate sunt existenta unor elemente esentiale, de la titlu, la descriere sau cuvinte cheie pentru pagina, dar si daca acestea sunt indexate de Google pentru a se putea prezenta printre raspunsuri la anumite cautare. Totodata, prin audit SEO gratuit se va identifica si faptul daca cuvantul cheie, care este esential, e folosit in titlu, in desciere sau in continutul site-ului, care trebuie sa raspunda bine la orice comanda. Pe aceasta cale se identifica si existenta unor linkuri intrerupte, care pot incetini experienta utilizatorilor, dar si daca adresa fiecare pagini respecta normele impuse de Google, care, in caz contrar, pot alege sa nu indexeze paginile.

Se verifica ca domeniul ales sa fie unul valabil, ca viteza de incarcare a site-ului sa fie cat mai buna, in ambele variante, pe desktop si pe mobil, daca exista un grad sporit de protectie a contului de email sau daca au fost adoptate butoanele interactive al conturilor de pe retelele de socializare.

La cine apelam?


Dupa cum se poate vedea, un audit SEO gratuit promite o multime de avantaje, iar orice client isi poate face o parere cu privire la modul in care isi va imbunatati activitatea si prezenta in mediul online. La WiseVision folosim cele mai noi si eficiente unelte, astfel incat rezultatele sa fie cat mai eficiente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu