marți, 18 iunie 2019

Poti avea parte de mai mult spatiu in masina ta


Vehiculul pe care l-ai achizitionat pentru diferite interventii este o investitie ce trebuie protejata in timp.Inginerii de la Tecnolam va propunem cel mai economic si ergonomic sistem de lucru care necesita un minim de preocupare, astfel ca, toate produsele noastre sunt realizate din aluminiu si inox.

Mobilierul produs de Tecnolam este personalizat pentru fiecare client in functie de specificul activitatii, de culoarea pe care si-o doreste pentru mobilier, de tipul de masina pe care o are sau pe care intentioneaza sa o cumpere.Mobilierul este confectionat din tabla de cea mai buna calitate, cu utilaje semiautomate.Se poate construe mobilierul folosind diverse dimensiuni de sertare, rafturi deschise, vestiare si accesorii de blocare pentru marfa astfel incat acestea sa fie ordonate si sa nu se deplaseze in timp ce masina se afla in miscare.

In categoria noastra de bunuri destinate clientilor se regasesc o multime de modele si sortimente de produse care sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra.Produsele realizate de inginerii nostri respecta cele mai inalte standarde de performanta.Printre produsele Tecnolam se gaseste suport de scara auto, portbagaj auto exterior, bare transversale pentru portbagaj.

De la Tecnolam poti avea suport portbagaj Dacia Dokker ce te poate ajuta sa-ti realizezi proiectele mai usor.Produsele noastre au fost concepute si confectionate de cei mai buni profesionisti in domeniu.Inainte de a fi puse la dispozitia clientilor , produsele precum portbagaj auto sau suport de scara au fost supuse la nenumarate teste pentru ca clientii sa poata beneficia de tot ceea ce este mai bun.Pentru ca ne respectam clientii ne dorim cea mai buna calitate si ne-am dorit sa realizam cele mai bune produse.

Cu ajutorul produselor noastre reusim sa multumim fiecare client, iar acesta la randul lui va fi multumimt de afacerea realizata si va dori cu siguranta sa se intoarca si sa cumpere produse noi de la Tecnolam.

Pentru ca ne dorim sa avem parte numai de performanta, inginerii de la Tecnolam investesc permanent in cercetare si noi tehnologii astfel incat produsele noastre sa fie cat mai durabile cu putinta.

Ceea ce ne defineste ca si firma de top este calitatea si durabilitatea.Acestea sunt principiile dupa care firma s-a ghidat intotdeauna deoarece si-a dorit sa ofere suporturi de portbagaj si suporti de scara de cea mai inalta tinuta.

Garantia pentru produse defecte oferita de Tecnolam este de 3 ani de la momentul instalarii produselor.

Pasiunea este elemental cheie care ne-a determinat de-a lungul timpului sa avem cea mai calitativa gama de produse auto.In cadrul categoriei de produse se regasesc o multime de modele si sortimente care sa poate raspunde nevoilor tale.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu