vineri, 19 august 2016

Unde ne cazam intr-o vacanta la Brasov

Vacantele la munte se afla in topul preferintelor turistilor, indiferent de perioada anului, iar Brasovul este una dintre cele mai vizitate zone. Din acest motiv, locurile de cazare sunt ticsite pe toata durata sezoanelor, fiind destul de dificil sa se gaseasca ceva grozav pentru o familie intreaga, astfel ca multi aleg sa faca anumite compromisuri. Insa cei care cauta oferte de cazare in Brasov, trebuie sa stie ca se pot orienta catre regimul hotelier, intrucat acest sistem este foarte avantajos din mai multe puncte de vedere.

De ce sa aleg regimul hotelier?

Familiile ajung sa plateasca pentru un apartament de doua sau trei camere acelasi pret cat pentru o singura camera la hotel sau pensiune, astfel ca se fac economii mari. In plus, sunt disponibile numeroase oferte atractive, de tipul 3 nopti plus a patra gratis, iar cu cat durata sederii creste, cu atat preturile scad.

Ideal pentru toata lumea

Cu siguranta ca oricine isi doreste ca in concediu sa se bucure de confortul de acasa, insa acesta nu poate fi promis in camerele de hotel obisnuite, unde domina o atmosfera mai stricta. In schimb, regimul hotelier promite intimitate, astfel ca oaspetii se pot bucura de cele mai bune conditii, fara a fi deranjati de nimeni. Mai mult decat atat, nu mai exista receptie, astfel ca se economiseste timp la fiecare plecare si intoarcere, in timp ce sunt disponibile niste ore de check in si check out mult mai flexibile decat la pensiuni.


Oricand iti doresti sa mergi in oras o poti face, fara a fi nevoie sa respecti un anumit interval orar in care sa te intorci. In plus, nu conteaza numarul de persoane care se vor caza, ci numarul de camere, pretul fiind influentat de acest aspect, astfel ca in 3 camere se pot caza si 6 persoane, caz in care tariful se imparte. Asadar, pentru cele mai bune oferte de cazare in Brasov, te poti orienta catre regimul hotelier prin e-stabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu