joi, 18 august 2016

Recomand Colantarea prin Autoprint

Tot mai multi soferi din Bucuresti apeleaza la autoprint.ro intrucat aici au posibilitatea de a-si personaliza autoturismele dupa bunul plac, la preturi foarte bune si totul intr-un timp redus. Chiar daca multi sunt de parere ca este mai bine ca un autoturism sa fie vopsit si nu foliat, argumentele acestora nu tin piept celor aduse de catre cei care fac colantari.

Avantajele colantarii

In primul rand, este mult mai ieftin sa colantezi un autoturism, decat sa il vopsesti, tarifele fiind de 4 sau 5 ori mai mici, iar durata procedurii este de cateva zile in cazul vopsirii si de cateva ore in cazul colantarii, astfel ca nu se mai pierde timp. De asemenea, un autoturism proaspat vopsit ce este zgaraiat accidental intr-o parcare va implica costuri destul de mari pentru o revopsire, dar si cateva zile pana cand vopseaua sa se usuce, in timp ce in cazul colantarii, este suficienta inlocuirea foliei de pe elementul respectiv in doar cateva minute.

Publicitate

In plus, la autoprint.ro apeleaza si firmele care detin mai multe autoturisme, avand dorinta de a le personaliza pentru a-si putea face publicitate prin traficul aglomerat al capitalei. Durata de viata a foliilor variaza in functie de grosimea si calitatea autocolantului folosit, insa este de minim 2 ani in cazul celui mai ieftin. Pentru acestea apeleaza cei care prefera schimbarile si aleg periodic sa aduca modificari aspectului propriului autoturism.

Durata de viata


In schimb, cei care isi doresc ca folia sa reziste mai mult timp, pot opta pentru cea Oracal din seria 900, intrucat aceasta promite o durata de viata de minim 5 ani. In plus, nu poate fi oferita o garantie a vopselei aplicate decat in cazuri mai speciale cand lacul se cojeste, insa pentru colantare, la cel mai mic defect folia respectiva va fi inlocuita in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu