luni, 18 iulie 2016

Firmele de Rent a Car Inchiriaza si Masini de Lux

Companiile de rent a car isi imbogatesc permanent portofoliul de autoturisme, astfel incat sa ofere cele mai bune servicii pentru clienti, iar acestia sa isi gaseasca intotdeauna masina preferata, care sa le indeplineasca cerintele. Serviciul de masini de lux de inchiriat este foarte des intalnit in randul oamenilor de afaceri, dar si pentru evenimentele importante, precum nunti, aniversari, botezuri etc. Preturile sunt mult mai mici ca in trecut, astfel ca un numar tot mai mare de persoane prefera firmele de inchirieri auto, intrucat acestea ofera chiar si soferi profesionisti.

Fara taxe ascunse

Preturile pentru masinile de lux de inchiriat includ toate taxele, de la asigurarea obligatorie, la cea Casco, chiar si rovinieta, astfel ca fiecare client nu trebuie sa asigure decat carburantul, avand la dispozitie un numar nelimitat de km pe care il pot parcurge. Tarifele variaza in functie de autoturismul ales, dar si de perioada pentru care se doreste ca acesta sa fie inchiriat. Nu este de mirare de ce masinile de lux sunt mai costisitore, iar datorita tehnologiei de ultima ora de care beneficiaza acestea, clientii se bucura de cele mai bune conditii, confort si siguranta.

Noi masini frecvent

Flotele de masini ale companiilor de rent a car sunt alcatuite din cele mai noi autoturisme, care nu au o vechime mai mare de 5 ani, pentru ca fiecare client sa nu se supuna nici unui risc de defectiune atunci cand calatoreste. Chiar si atunci cand apar situatii neprevazute, acestea se remediaza in cel mai scurt timp, prin livrarea unui alt autoturism, cel putin la fel de bun.

Avantajos pe termen lung


Cei care isi doresc masini de lux de inchiriat pentru un termen mai lung vor avea parte de conditii mai bune, cu tarife mai avantajoase, dar si autoturisme superioare, diferite bonusuri sau chiar reduceri la benzinarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu