vineri, 24 iunie 2016

Site-uri cu Anunturi Electronice

Se poate intampla de nenumarate ori sa cumperi un produs care sa nu iti indeplineasca asteptarile, astfel ca iti vei dori sa il vinzi. Cu siguranta ca orice produs se poate returna in termenii stabiliti de lege, insa ce este de facut atunci cand nu ai pastrat bonul? Simplu. In functie de natura produsului, poti apela la categoria de anunturi electronice, daca este vorba de un telefon, laptop, camera foto, smartwatch si multe altele.

Anunturi electronice

Zilnic apar numeroase site-uri de anunturi cu electronice, insa nu toate sunt cele mai serioase si au un public adevarat, motiv pentru care este de preferat sa se posteze pe cele unde chiar exista sanse de a vinde sau cumpara un produs. Tot ce trebuie sa faci este sa alcatuiesti o descriere cat mai atractiva, cu o multime de informatii, pentru ca posibilii cumparatori sa nu te mai deranjeze cu telefoane si tot felul de intrebari. De asemenea, cele mai importante sunt fotografiile, intrucat acestea sunt cele care conving si atrag potentialii cumparatori.

Mai multe vizualizari – mai multi potentiali cumparatori

Cu cat anuntul are mai multe vizualizari, cu atat exista sansele ca produsul scos la vanzare sa se vanda intr-un timp mai scurt. In plus, se poate intampla sa ai in casa un telefon mai vechi pe care nu il mai folosesti sau o tableta de care ai uitat, asa ca de ce sa o pastrezi pentru a aduna praful, cand poti sa o vinzi, iar altcineva sa se bucure de ea?

Cu toate acestea, este important sa nu finalizati o tranzactie cu persoanele care nu inspira incredere, deaorece exista foarte multe infractiuni pe care niciun site nu le poate evita. Insa, fiecare anunt este verificat de catre un moderator, pentru ca acestia sa se asigure ca se respecta toate regulile si nu a fost publicat de mai multe ori de persoane diferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu