joi, 14 aprilie 2016

Rezolvarea problemelor prin Psihologie

            Un cabinet de psihologie este locul unde iti discuti problemele si unde gasesti rezolvari pentru ele. Fie ca vorim de probleme de relationare cand nu poti sa te mai intelegi cu partenerul tau sau cu sefii tai, fie ca vorbim de probleme emotionale, despre emotii care te fac sa vezi viata ca fiind un loc rece si negru.

            Este foarte important sa treci pragul unui astel de loc daca ai copii mici. Ei preiau toata emotia negativa pe care o ai si ii afecteaza mai mult decat crezi. La scoala, in modul care relationeaza cu tine iar asta ii va afecta pe masura ce cresc daca nu incerci sa ii faci sa inteleaga anumite detalii. Copii crescuti de bunici in lipsa parintilor plecati in strainate sunt de asemenea foarte vulnerabili atacurilor sentimentale facute de catre ceilalti copii si pot ajunge foarte usor cu o stima scauza de sine si lpisiti de incredere in abilitatile lor.

            Un cabinet de psihologie este locul unde acesti copii invata cum sa isi inteleaga emotiile si ce sa faca mai departe. Este locul unde gasesc un confident pentru drama lor si un ajutor specializat despre cum pot trece peste ea. Parintii alaturi de ei pot beneficia de acest ajutor pentru a forma o familie puternica si intregita. Nu esti nimic rusinos in a-ti incredinta copilul unui psiholog astfel incat sa te asiguri ca el va creste puternic emotional pregatit sa ia in piept toate obstacolele lumii moderne. Ingrijitorii copilului pot fi de fata, fie ca sunt bunicii sau fratii mai mari ai acestuia pentru a intelege cum pot influenta ei cresterea celor mici si ce importanta este sustinerea acestora.

            Un cabinet de psihologie nu e un loc unde vin doar cei care nu mai au alta optiune. Este locul unde vii ca sa-ti ajuti familia sa creasca armonios, unde iti aduci copilul ca sa te asiguri ca intelege prin ce trece cu fiecare etapa a cresterii lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu