miercuri, 8 ianuarie 2020

Poti apela aici pentru sprijin cu organizarea unei inmormantari


Moartea unei persoane apropiate poate veni ca un trasnet pentru multi dintre noi, iar in asemenea momente durerea nu poate fi masurata. Familia si cei dragi trebuie sa se ocupe de organizarea inmormantarii, sarcina care nu e deloc simpla, in special, pentru cei care nu au mai trecut prin asa ceva. Asadar, pentru a scapa de multe griji oricine poate apela la servicii funerare in sectorul 4 intrucat aici te asteapta cei de la Casa Funerara Luca care vin cu mai multe pachete special concepute pentru a acoperi toate nevoile.

Cu siguranta e mult mai linistitor pentru oricine sa stie ca are posibilitatea de a apela la ajutorul cuiva care se pricepe la orice ora. Serviciile Casei Funerare Luca sunt non stop, ceea ce presupune ca aici intotdeauna vei gasi pe cineva dispus sa te ajute, indiferent de ora. Totodata, poate te interesezi de servicii funerare in sectorul 4, insa acestea nu se limiteaza doar aici, ci acopera tot Bucurestiul si se pot extinde si catre Ilfov. Astfel, vei avea parte de mai multa flexibilitate din acest punct de vedere.

La capitolul preturi, aici te vei bucura de cele mai mari avantaje intrucat sunt propuse fel si fel de pachete care sa acopere nevoile tuturor. Unele pachete sunt standard, in timp ce altele sunt de lux, motiv pentru care vei avea de unde sa alegi. Cel mai accesibil din punct de vedere financiar costa numai 1250 de lei si, foarte important, aceasta suma poate fi dedusa integral din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in cele din urma nu se plateste nimic.

Ai nenumarate motive pentru care sa apelezi la Casa Funerara Luca si atunci cand vorbim de cel mai ieftin pachet putem avea in vedere faptul ca acesta include sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie, crucea din lemn inscriptionata, setul de orare, cel mic si cel mare si se ofera acces si la medic care sa constate decesul si care sa se ocupe de imbalsamare si care va emite certificatele necesare, fara de care nu poate avea loc ceremonia. Urmeaza toaletarea decedatului, preluarea de la domiciliu, transportul si nu numai, iar toate acestea sunt accesibile in cadrul celui mai ieftin pachet posibil.

Oricum se gasesc si multe alte pachete aici, iar in cazul fiecaruia exista un ajutor de inmormantare ce se poate deduce, fapt care presupune ca preturile vor scadea considerabil. Atunci cand amintim de pachetele de lux, optiunile sunt destul de variate si in aceste cazuri, iar aici avem pachetul Ambasador, Triumf sau President, cu preturi cuprinse intre 6200 si 8900 de lei. Cu alte cuvinte, pentru servicii funerare in sectorul 4, Casa Funerara Luca reprezinta locul ideal catre care te vei putea orienta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu