joi, 1 martie 2018

Folosirea oglinzilor in design-ul interior


Dintre toate elementele folosite in design-ul interior, oglinzile par ca sunt cele mai putin apreciate, insa au un potential ridicat si pot fi adaptate in nenumarate situatii. Prin reflexii, acestea pot ajuta un spatiu restrans sa para mai larg, camerele inchise sa devina mai luminoase si sa accentueze detaliile deosebite ale articolelor de mobilier. Asadar, BricoSteel propune cateva trucuri prin care pot fi folosite oglinzile decorative.

Pentru camerele fara ferestre
Orice incapere fara fereastra este automat mai inchisa si mai putin naturala, insa prin alegerea unei oglinzi cu dimensiuni mai generoase se poate schimba atmosfera. In fata acesteia se poate plasa o floare, precum un ficus, un trandafir japonez si nu numai, pentru a aduce o pata de verdeata care sa fie reflectata, iar pe aceasta cale se distrage atentia de la lipsa ferestrelor.

Mai multa lumina
In functie de diferiti factori, cu ajutorul oglinzilor decorative si reflexiilor acestora se poate obtine o cantitate suplimentara de lumina. Astfel, este suficient ca acestea sa fie amplasate in fata ferestrelor, dar intr-un unghi din care lumina sa fie transferata catre alte zone, iar pe aceasta cale orice spatiu devine mult mai luminos si mai placut.

Eleganta
BricoSteel aduce solutii pentru toate preferintele, iar cu ajutorul oglinzilor se poate aduce si un plus de eleganta. Bineinteles, totul tine de modelul acestora si aici solutiile de infrumusetare sunt nelimitate, iar doar creativitatea este cea care poate impune limite.


Camere mai spatioase
Poate ca unul dintre cele mai utile trucuri este cel prin care se folosesc oglinzile pentru a face ca un spatiu sa para mai mare, iar totul se poate realiza cu orice tip de oglinda, care se plaseaza deasupra unor articole de mobilier, precum comoda, fotolii, canapele si nu numai. Si vederea pare infrumusetata atunci cand oglinzile par ca vegheaza mobila si orice spatiu va da senzatia de aerisire.

Pentru accentuare
Pentru dublarea efectului vizual, din nou, oglinzile decorative pot fi foarte practice, fiind ideal ca acestea sa fie amplasate in locuri bine alese. Bineinteles, in functie de elementul care se doreste a fi accentuat este suficient sa se plaseze oglinda, iar pe aceasta cale elementul va fi mult mai evidentiat si va schimba atmosfera. Cu alte cuvinte, se poate reflecta orice, de la un tablou, o statuieta sau oricare alt obiect de arta, fie niste elemente de design deosebite sau culori deosebite ale articolelor de mobilier, clientii bucurandu-se de toata flexibilitatea de care pot avea nevoie.

Alegerea potrivita
Avand in vedere ca BricoSteel vine cu o multime de propuneri, pentru a lua cea mai buna decizie, este important sa se studieze limitele si proportiile incaperii, iar fiecare oglinda sa fie achizitionata cu un scop in minte, pentru ca doar pe aceasta cale va fi folosita asa cum se cuvine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu