joi, 14 septembrie 2017

In Bucuresti serviciile de dermatologie se ofera si la domiciliu

Asigurarea unui trai sanatos nu este o sarcina atat de simpla pe cat pare la prima vedere intrucat sunt foarte multe aspecte de care trebuie sa tinem cont. De asemenea, se recomanda ca periodic sa mergem la cat mai multe consultatii, pentru ca specialistii sa se asigure de lipsa problemelor si a riscurilor. Se recomanda ca in fiecare an sa mergem la cel putin doua consultatii dermatologie in Bucuresti, deoarece acneea este o problema foarte comuna in randul adolescentilor, peste 90% fiind afectati. Totodata, dermatologii nu se ocupa numai de acnee, ci de numeroase alte probleme, precum alte boli ale pielii.

Mai simplu

Totusi, multe persoane evita mersul la medic din mai multe motive, printre care birocratia, cozile lungi si perioada nesfarsita de asteptare, pe cand totul poate fi mult mai simplu daca se apeleaza la Doctor Acasa. Serviciile sunt asigurate direct la domiciliul pacientilor, pentru ca acestia sa nu mai fie nevoiti sa se deplaseze pana la cabinet. Bineinteles ca aceasta varianta este mult mai comoda, iar principalul avantaj este faptul ca abonamentele sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Diferite cauze

De exemplu, cine isi doreste sa apeleze la consultatii dermatologie in Bucuresti vor constata ca exista mai multe cauze ale acneei, una dintre cele mai comune probleme cu care se confrunta dermatologii, iar acestea nu au legatura cu igiena precara, conform credintei populare. Asadar, acneea este mai comuna in cazul adolescentilor deoarece in perioada de crestere este mai mare si nivelul hormonilor, astfel ca se ajunge ca bacteriile sa fie blocate in glandele obturate, iar pielea se irita si inflameaza.


De asemenea, este esential ca afectiunea sa nu ramana netratata, intrucat nu doar pielea este afectata, ci si adolescentii se confrunta probleme de adaptare si de multe ori poate scadea stima de sine, iar dermatologii vor gasi cele mai bune solutii in functie de situatia prezentata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu