duminică, 28 mai 2017

Wallbiz ofera promovare gratuita pentru primele 30 de zile

Portalul WallBiz reprezinta locul potrivit unde orice companie are ocazia de a posta anunturi si de a-si promova produsele sau serviciile, care sa fie vizibile de mii de utilizatori ce acceseaza zilnic site-ul. Indiferent de domeniul din care se face parte, de la auto moto, la constructii si imobiliare, turism, cultura, arta, sport si nu numai, fiecare din aceste categorii sunt impartite in multe altele, motiv pentru care se va gasi locul potrivit pentru inscrierea oricarei firme.

De ce sa aleg acest portal?

In primul rand pentru ca este foarte simplu sa fie promovata o companie, dar si pentru ca se deschid multe usi intrucat exista posibilitatea de a contacta fara probleme o multime de parteneri, furnizori si nu numai. De asemenea, se imbunatateste vizbilitatea in mediul online, iar propria firma va putea fi listata pe pozitii superioare in cadrul cautarilor pe Google, fapt care se traduce prin mai multe oportunitati. Este si mult mai usor pentru clienti sa aiba acces la o baza plina cu firme ce opereaza in domeniul lor de interes, pentru a-i alege de aici pe cei mai buni.



Diferite pachete


Portalul WallBiz a pregatit pachete pentru a indeplini nevoile tuturor, iar totul poate sa inceapa prin testarea celui gratuit pret de 30 de zile. Astfel, cei care sunt multumiti de sistem vor putea opta ulterior pentru pachete incepand de la 90 si pana la 360 de zile, preturile fiind foarte avantajoase. Cel mai popular este cel de 3 luni, pentru care se plateste numai 150 de lei, in timp ce pentru 6 luni se va achita 250 de lei. Totusi, de cele mai bune performante se vor bucura cei care opteaza pentru pachetul de un an intreg disponibil la 450 de lei, existand si posibilitatea alegerii unui pachet suplimentar de promovare de 30 de zile pentru 50 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu