duminică, 30 octombrie 2016

Trendurile in 2016 in materie de bocanci

Peste tot, inclusiv in magazinele online gasim deja colectia de toamna-iarna a acestui an, fie ca vorbim despre cizme, botine, ghete sau chiar si pantofi. Chiar daca acum vremea nu prea tine cu noi si suntem nevoite sa purtam din ce in ce mai des haine monotone, care parca ne dau o stare de melancolie, putem alege o pereche de bocanci de dama, alaturi de o geanta care sa ne scoata din anonimat. O pereche de bocanci sunt alegerea perfecta pentru o zi ploioasa de toamna, iar daca optam pentru modele cu captuseala, ii putem purta si iarna.

Trenduri

Pentru sezonul rece, Joyas va propune diferite modele de papuci potrivite pentru temperaturile de afara si in tendinta cu ceea ce au propus designerii straini. Prin urmare, este un must sa aveti in garderoba bocanci, botine cu sau fara toc, ghete inalte sau chiar si decupate cu platforma sau doar cu un toc cui. In functie de hainele din garderoba va puteti alege incaltamintea potrivita la un pret accesibil de la Joyas.




Bocanci


Daca pana acum designerii ne-au propus numai modele potrivite pentru un outfit simplu, clasic si extrem de feminin, in ultimii ani am observat ca moda s-a reorientat fiind la mare cautare alegerile vestimentare mai excentrice. Daca optati pentru o pereche de bocanci de dama puteti alege dintr-o gama larga de modele, chiar si supradimensionati. Spre exemplu, puteti opta pentru papuci cu sireturi, fermoare, lanturi argintii sau aurii, aplicatii metalice sau cu desene minimaliste.

Culori

Chiar daca toamna nu merita sa investim in modele colorate, putem oricand sa alegem nuante precum visiniu, maro sau kaki. De asemenea, o pereche de papuci negri, albastri sau gri inchis ne vor scoate mereu din incurcatura pentru ca se pot asorta cu usurinta cam la aproape orice alte culori. iar daca va doriti sa aduceti un plus tinutei, alegeti modele cu desene imprimate sau cu diferite aplicatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu