joi, 26 mai 2016

Eu sunt pro masaj erotic

Un masaj erotic in Bucuresti poate reprezenta o alegere ideala intrucat procedura reprezinta o modalitate prin care clientii se pot relaxa in cele mai bune conditii si prin care sa isi aduca la acelasi nivel atat trupul, cat si spiritul. Nicio zona a corpului nu ramane neatinsa, astfel ca intotdeauna oaspetii vor putea scapa de stresul cumulat zi de zi, iar din punct de vedere erotic va fi un moment de neuitat. Salonul a fost decorat pentru a putea crea un mediu absolut ideal pentru masaj, unde clientii sa se relaxeze si sa uite de problemele de la serviciu.

Masaj dublu 


Acest tip de serviciu este destinat oamenilor de afaceri care isi doresc sa gasesaca linistea, dupa ce la birou au parte numai de stres si momente dificile. Asadar, doua maseuze profesioniste si sexy vor avea grija ca acestia sa scape de stres, sa se relaxeze, iar locatia poate sa difere in functie de preferinte, fie intr-o camera cu o ambianta speciala, fie in jacuzzi, fie la sauna.

Masaj nud

Unul dintre cele mai relaxante masaje este cel facut nud, in care maseuza va avea grija ca oaspetii sa se simta in al noualea cer, prin atingeri speciale, iar fiecare zona a corpului va fi atinsa. Libertatea este atinsa datorita masajului nud, care este realizat cu ajutorul unor uleiuri speciale cu un parfum placut, iar daca se doreste, procedura poate fi efectuata de catre doua maseuze. De asemenea si durata poate variaza de la o ora la doua sau trei, in functie de dorinte.

Masaj cu frisca


Acest tip de masaj reprezinta o modalitate mai „dulce” de relaxare, prin care se ajunge la noi cote ale senzualitatii prin care cu siguranta ca nimeni nu a mai trecut pana acum. Oricine scapa de stres, de inhibitii si obtine o minte mai limpede dupa un astfel de masaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu