duminică, 30 octombrie 2016

Trendurile in 2016 in materie de bocanci

Peste tot, inclusiv in magazinele online gasim deja colectia de toamna-iarna a acestui an, fie ca vorbim despre cizme, botine, ghete sau chiar si pantofi. Chiar daca acum vremea nu prea tine cu noi si suntem nevoite sa purtam din ce in ce mai des haine monotone, care parca ne dau o stare de melancolie, putem alege o pereche de bocanci de dama, alaturi de o geanta care sa ne scoata din anonimat. O pereche de bocanci sunt alegerea perfecta pentru o zi ploioasa de toamna, iar daca optam pentru modele cu captuseala, ii putem purta si iarna.

Trenduri

Pentru sezonul rece, Joyas va propune diferite modele de papuci potrivite pentru temperaturile de afara si in tendinta cu ceea ce au propus designerii straini. Prin urmare, este un must sa aveti in garderoba bocanci, botine cu sau fara toc, ghete inalte sau chiar si decupate cu platforma sau doar cu un toc cui. In functie de hainele din garderoba va puteti alege incaltamintea potrivita la un pret accesibil de la Joyas.




Bocanci


Daca pana acum designerii ne-au propus numai modele potrivite pentru un outfit simplu, clasic si extrem de feminin, in ultimii ani am observat ca moda s-a reorientat fiind la mare cautare alegerile vestimentare mai excentrice. Daca optati pentru o pereche de bocanci de dama puteti alege dintr-o gama larga de modele, chiar si supradimensionati. Spre exemplu, puteti opta pentru papuci cu sireturi, fermoare, lanturi argintii sau aurii, aplicatii metalice sau cu desene minimaliste.

Culori

Chiar daca toamna nu merita sa investim in modele colorate, putem oricand sa alegem nuante precum visiniu, maro sau kaki. De asemenea, o pereche de papuci negri, albastri sau gri inchis ne vor scoate mereu din incurcatura pentru ca se pot asorta cu usurinta cam la aproape orice alte culori. iar daca va doriti sa aduceti un plus tinutei, alegeti modele cu desene imprimate sau cu diferite aplicatii.

sâmbătă, 1 octombrie 2016

De ce este importanta verificarea centralei?

Numarul persoanelor care au constientizat cate avantaje aduce o centrala termica este in crestere, intrucat firmele care comercializeaza astfel de produse au vandut cu 30% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut. Chiar daca toate costurile implicate la instalarea si punerea in functiune a unei centrale ajung la circa 10.000 de lei, suma se amortizeaza in circa 5 ani, motiv pentru care multi isi doresc sa faca un efort din punct de vedere financiar, facand o investitie in confortul propriului viitor.

Durata lunga de viata

In schimb, centralele, la fel ca orice alt dispozitiv, se pot deteriora mai devreme sau mai tarziu, in functie de modul in care sunt intretinute si folosite. Din acest motiv, se recomanda clientilor sa apeleze la servicii precum verificare centrala termica, intrucat specialistii sunt cei care se pot asigura de buna functionare a acesteia. Mai mult, legea impune proprietarilor sa faca o verificare amanuntita la fiecare 2 ani, la fel ca in cazul autoturismelor cu ITP-ul, in caz contrar, centrala va functiona in afara legii, iar cei prinsi vor fi sanctionati.

Servicii profesioniste 

Cei care locuiesc in Bucuresti sau in localitatile apropiate pot apela la Pro Constructo pentru acest tip de serviciu, intrucat se vor bucura de profesionalism si calitate. Specialistii vor propune clientilor posibilitati prin care sa poata creste durata de viata a dispozitivelor, cum sa le foloseasca in conditii optime si cum sa evite diferite defectiuni.

Calitate 

Mai mult, la o verificare centrala termica periodica, specialistii pot identifica orice piesa slabita sau care se poate defecta in viitorul apropiat, motiv pentru care o vor inlocui inainte ca centrala sa fie afectata. Clientii vor invata de la angajati cum sa foloseasca dispozitivele in mod corespunzator, care sunt toate functiile acesteia si nu in ultimul rand, care sunt cele mai bune produse de pe piata.